Ви хочете швидко заполучити велику суму грошей? Тоді робота в Чехії саме для вас. Перевагою такого працевлаштування стане близьке територіальне розташування до України, великий вибір різноманітних вакансій, оптимальні умови праці, оптимальна зарплата тощо.

Ми знаходимо офіційну роботу в Чехії для українців буквально за два тижні. Працевлаштуватися можуть кваліфіковані спеціалісти та робітники без досвіду й особливих умінь. Перелік професій збільшується з кожним роком, тому шанс отримати працю своєї мрії дуже великий. Через три дні, після приїзду, починається процес заробітку. Наше бюро надає список необхідної документації, допомагає в її оформленні, гарантує усі види підтримки.

Легальна праця в країні являється стандартом. Вона надає різноманітні переваги: безкоштовне соціальне страхування та медичну допомогу, житло (платити потрібно тільки за комунальні послуги), трансфер та інше. Якщо є охота знайти постійну офіційну вакансію, мі допоможемо. Завдяки цьому можна не переживати про депортацію та проблеми з контролюючими органами. Спостерігається стабільна тенденція підвищення заробітної плати.

Найбільш актуальні професії

Якщо ви думаєте, що получити роботу в Чехії без посередників просто, то такий варіант не досить надійний. Присутній ризик потрапити на шахраїв, ненадійного роботодавця та інше. Ми гарантуємо низькі ціни за наші послуги, оплата тільки після підписання договору.

работа в Чехии

Роботу в Чехії для українців може знайти як кваліфікований, так й некваліфікований робітник. Присутні наступні варіанти:

  • Для чоловіків – в основному полягає у фізичній праці, якщо немає вищої освіти дизайнера, архітектора, лікаря, інженера та інших фахівців. До найбільш потрібних вакансій відноситься: зварник, слюсар, сантехнік, робітники на промислові та автомобільні заводи. Легальна праця дозволяє отримувати більш високу зарплату та соціальний пакет.

  • Для жінок – полягає у сфері виробництва та обслуговування: офіціантки, покоївки, прибиральниці, робітники на харчову промисловість. Перелік постійно оновлюється, ви можете підібрати для себе найоптимальніші варіанти, причому зарплата буде досить високою (особливо в порівнянні з українською на аналогічній роботі).

  • Для сімейних пар – найбільш вигідніше у фінансовому плані. Перевага в тому, що пара остається разом, їй не потрібно розлучатися на довгий період.

Робота без посередників ненадійна. Звернення до нас гарантує 100% результат та якісне обслуговування.

Источник: https://wework.in.ua/