Кожен шукає віддушини від повсякденного життя. Стрибок з парашутом може стати чудовою пропозицією для любителів адреналіну. Унікальна можливість на мить відчути себе птахом і побачити, як виглядає земля з неба. Якщо ви завжди мріяли спробувати щось подібне, зараз ідеальний час для здійснення ваших бажань. Однак варто знати, як підготуватися до стрибка. До речі стрибок з парашутом Рівне пропонує за доступними цінами. У цій статті розповімо, на що звернути увагу, так ви будете готові до всього.

Пропозиція для вас: стрибок з тандемпілотом

Рішення прийнято? Якщо так, ви можете одразу замовити тандемний стрибок з парашутом. Це найкраще рішення для людей, які не мають досвіду в цій галузі та не пройшли курс підготовки. Він полягає в тому, що стрибун (пасажир) постійно перебуває під опікою досвідченого інструктора (який називається тандемпліот). Він проходить парашут, а також стежить за процесом посадки. Аеропорти, які займаються цим видом атракціонів, розташовані у різних містах.

Варто знати

Перш за все, не потрібно ні про що турбуватися під час атракціонів. Ви перебуваєте під опікою згаданого тандемпілота. Коли справа стосується практичних речей, варто згадати, що позбавляє вас можливості стрибати. Ви не можете мати ріст менше 125 см і важити більше 110 кілограмів. Тому діти повинні відмовитися від цієї гри. Слід також зазначити, що перед тандемним стрибком пасажир проходить короткий тренінг, під час якого засвоює загальні правила. Завдяки цьому він почувається впевненіше в повітрі і знає, як виглядають окремі етапи. Ця підготовка займає кілька хвилин.

Як виглядає стрибок?

Тандемний стрибок, тобто під контролем інструктора, практично не відрізняється від того, який виконують люди після тренувань. Обидва вони проходять з висоти близько 3000 до 4000 метрів. У повітрі доводиться враховувати досить високу швидкість - безпосередньо перед відкриттям парашута швидкість т. зв. вільного падіння часто перевищує 200 км / год! Більше п’ятнадцятисот метрів над землею тандемпілот відкриває головний парашут. Ковзання на відкритому навісі займає найбільше часу - цей час оцінюється приблизно в 5-10 хвилин.

Скільки це коштує?

Це питання, яке часто задають ті, хто цікавиться цим видом розваги. Орієнтовні витрати на тандемний стрибок з парашутом становлять від кількох сотень до тисяч гривень. Бронюючи міроприємство, виберіть варіант із фотографіями та відео, щоб мати на пам’ять цей чудовий досвід. Тоді ціна трохи зростає, але захмарні враження того варті.

Парашутний спорт стає все більш популярним. Це значною мірою пов’язано з тим, що пропозицією можна скористатися по всій Польщі, і для цього не потрібно мати жодних додаткових прав. Варто захопитися, щоб з’ясувати, що це дійсно цікава альтернатива витратам часу.