Фабрика шкільних і офісних дошок пропонує великий асортимент якісної багатопланової продукції. Детальніше про методи співпраці, умови замовлення та доставки товару потрібно дізнатися тут , на офіційному сайті підприємства Фліпчарти є дуже важливим атрибутом для проведення презентацій, семінарів, навчальних програм та інших подібних заходів. Магнітна дошка є багатофункціональною, зручною і простою у використанні, а також реалізується за доступною ціною.

Особливості магнітної дошки

Компанія ТСО виробляє і реалізує фліпчарти самих різних форм і розмірів. Це можуть бути дошки маркерні та скляні, на коліщатках і настінні, фліпчарти крейдовані і на ніжках. Важливою особливістю магнітних дощок є можливість кріплення до їх поверхні аркуша паперу, який можна перевертати, як блокнотний лист. Устаткування істотно полегшує завдання, якщо необхідно донести до великої аудиторії конкретну інформацію. На такій дошці легко показувати діаграми і графіки, а також інші зображення, які можуть засвоїтися тільки візуально.

Перевага фліпчарта

Головними пріоритетами магнітних дошок є такі критерії, як їх універсальність і багатофункціональність, компактність, мобільність обладнання, можливість проектувати на дошку будь-якого зображення, а також простота і доступність експлуатації. Фліпчарт оснащений спеціальною підставкою, яка використовується для додаткових аксесуарів. На ній можна зберігати крейду та маркери, а також інші подібні пристосування, які необхідні під час проведення презентації та користування дошкою.

Різноманітність каталогу і бездоганний сервіс

Компанія ТСО пропонує величезний асортимент продукції і співпрацює з приватними особами та організаціями. Це можуть бути батьки і вчителі, офіси, а також школи, різні онлайн онлайн-курси, студенти та різні навчальні установи. Підприємство створює не тільки фліпчарти, а й дошки для шкільної освіти, а також поворотні, крейдовані, маркерні, комбіновані і пробкові дошки. Компанія приймає замовлення на виконання продукції з каталогу, а також на індивідуальні рішення для викладачів і для домашнього використання. При необхідності, можна отримати консультацію менеджера, який розповість про особливості і пріоритети кожного виду продукції і допоможе підібрати найбільш вигідний та оптимальний варіант.

.