Про чоловіка говорять його вчинки. На першому побаченні дівчина відразу може зрозуміти, хто перед нею стоїть: відкритий, щедрий хлопець або той, хто рахує кожну копійку. Тому вирушаючи на перше побачення належну увагу потрібно приділити квітам. Ніхто не зобов'язує вас дарувати 101 троянду, але ваш букет повинен бути елегантним, привабливим, який підкреслить ваш смак і дасть зрозуміти дівчині, що вона для вас значить.

Важливо постати перед дівчиною в вигідному світі, адже часто від того, як пройшло перше побачення, залежить майбутнє відносин. Зустріньте її з квітами, будьте галантним, товариським, зацікавленим бесідою і тоді ви неодмінно справите потрібне враження.

Які квіти підходять для першого побачення

Якщо ваші пізнання не поширюються далі сортів троянд, то перед зустріччю зверніться в магазин квітів, де флорист-консультант порадить і підбере потрібні сорта рослин, красиво оформить ваш букет. Так само допоможе інформація про те, що любить дівчина або яке враження вона справляє на вас, а флорист точно підбере необхідну квітку.

Значення також має кількість. Одна троянда може говорити про те, що ви недостатньо серйозно ставитеся до цієї зустрічі або що ви жадібний. Занадто великий букет, звичайно ж, вразить дівчину, але згодом буде складно здивувати її чимось новим, адже ви відразу поставили зависоку планку. Знайте міру і керуйтеся власним смаком.

Якщо потрібна доставка квітів, то в інтернет-магазині UFL допоможуть скласти квіткову композицію для першого та наступних побачень.

Враховуйте місце зустрічі

Обираючи букет враховуйте місце побачення.

  • Якщо запланована прогулянка містом, слід піднести невеликий, милий, але стильний букет, який зручно тримати в руці. Він повинен бути компактним, але при цьому ефектним. Наприклад, гілка орхідеї або екзотична квітка з декоративною зеленню в красивій обгортці. Підбирайте квіти, що не обсиплються і не загублять свій зовнішній вигляд після декількох годин прогулянки.
  • Якщо перше побачення проходить в ресторані, можна проявити фантазію і подарувати букет будь-якого розміру або піднести квіти в коробці для капелюхів. Це можуть бути тюльпани, троянди, півонії, лілії, композиція з декількох сортів рослин.

Композиція в капелюшній коробці ще зручна тим, що квіти постійно залишаються в контакті з водою, так як на дні розміщена змочена губка. Бутони залишаються свіжими і не втрачають пружність.

Навіть, якщо ви хочете замовити доставку квітів у Львові, ми маємо філії нашого магазину в багатьох містах країни. До букету можна додати коробочку її улюблених солодощів, які точно справлять ефект на дівчину і залишать про вас найпозитивніші враження.