Діти з Донеччини відправились на оздоровчий відпочинок у центр "Артек" на Закарпатті та дитячий пансіон "Косів" у Прикарпатті. Про це повідомляє Донецька ОДА.

Відпочинок триватиме три тижні. Діти Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, матимуть змогу оздоровитися та відпочити в безпечному регіоні України. Для дітей розроблені нові соціально-психологічні, безпекові, освітні, туристично-природознавчі, мистецькі програми та проєкти.

У ОДА додали, що для отримання путівок батькам необхідно звернутися до підрозділів з питань соціального захисту населення за місцем проживання. Наступна зміна "Артек" планується з 13 травня 2024 року.

Також в ОДА розповіли, що благодійний фонд "Співдружність України" організував відпочинок на Прикарпатті в дитячому санаторії "Косів", який розташований в Івано-Франківській області. Він знаходиться в низькогірній кліматичній курортній зоні, в долині річки Рибниці. За даними ОДА, з початку 2024 року в санаторії "Косів" безплатно оздоровилися близько 200 дітей.