Скляні харчові контейнери все частіше замінюють пластикові. Вони ідеально підходять для зберігання готових та сирих продуктів харчування, і в той же час вони ідеально вписуються в екологічний спосіб життя. У чому переваги скляної харчової тари і чому її слід використовувати?

Яка тара - пластикова чи скляна?

Незважаючи на постійно зростаючу популярність скляних виробів, пластикові все ще широко використовуються. У них є свої переваги - вони легкі і легко миються. З іншого боку, надмірне використання пластикової упаковки сприяє забрудненню навколишнього середовища. Компанія https://www.sklotara.com/skliani-pliashky - імпортер скляних пляшок і банок, пробок і кришок різних форм і розмірів для різних продуктів: меду, масла, бальзамів, соусів, варення, алкоголю. Займається тільки гуртовою торгівлею.

Ідеальною заміною для пластикових ємностей є скляні. На відміну від пластику, тара зазвичай переробляється, що зменшує негативний вплив нашого способу життя на навколишнє середовище. Але в чому їх переваги з практичної точки зору?

Серед найважливіших можна відзначити:

  • можливість багаторазового використання;
  • краще збереження продуктів харчування;
  • стійкість до високих і низьких температур;
  • можна зберігати в холодильнику та морозильній камері;
  • можна використовувати в мікрохвильовій печі та духовці;
  • можна мити в посудомийній машині;
  • ідеально підходить як ємність для їжі.

Зберігання продуктів у холодильнику - скляна харчова тара для холодильника та для заморожування

Скляні харчові контейнери помітно полегшують зберігання продуктів - це стосується як готових страв, так і сирих овочів або фруктів. Завдяки тому, що вони стійкі до низьких температур, їх можна сміливо зберігати в холодильнику або морозильній камері.

Тут найкраще працюють герметичні скляні харчові контейнери. Завдяки спеціальній закритій кришці вони довше зберігають свіжість та аромат їжі, а також запобігають псуванню та стримують поширення запахів.

Але це ще не все. Продукт, що зберігається у скляній тарі, можна нагрівати в мікрохвильовій печі або духовці без необхідності перекладати його на інший посуд - це можливо через стійкість скляної упаковки до високих температур. Однак після смачної їжі вам не доведеться довго чистити тару - її можна легко помити в посудомийній машині.

Скляна обідня коробка для роботи - герметичні обідні контейнери

Ви можете використовувати всі переваги скляної тари, згадані досі, не тільки вдома. Цей вид упаковки ідеально підходить як обідня коробка для роботи. Можна вибрати, наприклад, квадратні та прямокутні скляні ємності для харчових продуктів, в яких легко перевозити практично будь -яку страву.

Після приходу на роботу, завдяки вищезгаданій стійкості до низьких і високих температур, тару можна зберігати в холодильнику, коли настане час вечері, розігріти в ній їжу в мікрохвильовій печі, а після їжі - її легко вимити рукою або просто покладіть в посудомийну машину.

Важливою перевагою скляних банок та пляшок є той факт, що вони мають щільні кришки. Завдяки надійному закриттю, ви можете впевнено брати супи, не турбуючись про те, щоб їх розлити. Цю особливість також оцінять люди, які віддають перевагу стравам з соусами, включаючи салати та макарони.

Скляні банки та пляшки - ідеально підходять для дому та офісу

Скляна тара може бути корисною не тільки для зберігання готових страв та сирих продуктів або перенесення продуктів на роботу. Скляні банки, які підходять для закусок або десертів, та пляшки, ідеальні для всіх напоїв, також надзвичайно практичні.

Їх можна використовувати для подачі страв, соків або коктейлів вдома - вони ідеально підходять, наприклад, під час сімейних вечерь або відвідування гостей. Вони також ідеально підходять як обідні контейнери для роботи. Ви можете взяти в баночку солодку закуску або салат, а в пляшці - свіжовичавлений сік або улюблений смузі. Пляшку меншого розміру також можна взяти з собою в подорож або на прогулянку - її легко помістити в гаманець або рюкзак.