Чи є у вас сукня, яка ідеально підходить вам і збирає багато компліментів? 

Сукня-вишиванка – найкрасивіший символ України. Тому для всіх шанувальниць українського стилю та любительок оригінального етнічного одягу така сукня певна must have.

Вишиті візерунки та орнаменти супроводжували українців протягом багатьох століть, постійно вдосконалюючись та доповнюючись.

Ще з давніх-давен у гардеробі кожної дівчини української сім'ї було кілька суконь із національною вишивкою. Одні були прикрашені простим та лаконічним орнаментом, інші розкішно оздоблені вишивкою.

Саме з вишивки легко можна було визначити соціальний статус, сімейний стан і походження власниці.

Привабливість та популярність цього вбрання збереглася і нині. Автентична сукня-вишиванка - справжній тренд сучасної моди. Сучасні сукні можна переглянути в Крамниці вишитого одягу - https://kram.kr.ua/

Особливістю моделей суконь  є те, що вони поєднують традиції українського народу та світові тенденції. Тому одяг із задоволенням купують не лише мешканці України, а й іноземці.

У чому привабливості сукні вишиванки?

Така сукня ідеально підійде як для повсякденного образу, так і для урочистих подій. Краса та різноманітність моделей просто вражає. Вишиті сукні представлені в середній та максимальній довжині. Класичні моделі стануть чудовою різноманітністю для офісного стилю. А довгі сукні виділять і не залишать вас поза увагою будь-якого заходу від корпоративу до весілля.https://kram.kr.ua/zinki/

І, звичайно, немає більш відповідної сукні для тематичної фотосесії. Виберіть будь-яке плаття, доповніть свій образ віночком, букетом або кошиком польових квітів, і ось вже повністю готовий справжній образ лісової німфи.

Наявність на сайті Крамниці вишитого одягу суконь не лише пастельних, а й яскравих кольорів дозволяє створити як ніжний жіночний, так і грайливо-зухвалий образ.

До сукні-вишиванки одягніть підбори, цінні аксесуари, нанесіть відповідний макіяж і влаштуйтеся в комфортному дивані місцевого ресторану - вашим фото будуть заздрити усі подружки! Акційні вишиванки - https://kram.kr.ua/akcia/

Вишивку розміщують як на сукнях з трикотажного полотна, до еластичності якого ми звикли, так і на більш цупких тканинах, які не тягнуться. Для того, щоб бути зібраною  і подати себе якомога вигідніше одягніть сукню-вишиванку зі льна. Вона триматиме вас в тонусі і змушуватиме пам'ятати про статус, модель поведінки та правильну осанку. І тоді вам усе вдасться!