Якісний сучасний офіс, обладнаний всім необхідним для комфортної роботи співробітників і той що при цьому знаходиться в центрі міста - справжня мрія відповідального керівника. У Львові таке приміщення можна знайти в «Оптима плаза» на вулиці Наукова 7Д http://optima-plaza.com.ua/kompleks Саме тут відкрився сучасний бізнес-комплекс, зведений за технологією «зеленого будівництва».

Переваги комплексу «Оптима плаза»

Бізнес-центр «Оптіма Плаза» у Львові розміщений поблизу від центру міста і популярних пам'яток культури, до нього зручно добиратися як на громадському, так і на особистому транспорті. Для гостей і співробітників обладнаний просторий підземний паркінг, на ресепшн працює відмінна електронна пропускна система, яка гарантує відсутність сторонніх в будівлі. Комплекс на 8 поверхів включає велику кількість офісів різної місткості, що дозволить підібрати ідеальне приміщення під будь-які задачі. Ще при будівництві в будівлі були спроектовані системи захисту від пожежі, підвищеної концентрації вуглекислого газу. Діє відмінна вентиляція, в офісах організований захист робочих місць від сонця. Всі комунікації сучасні и дуже надійні.

Поруч з бізнес-центром є магазини, стоматологічна клініка, зупинки громадського транспорту. Тут дійсно зручно працювати, оскільки все зроблено «для людей». Будівля обладнана системою альтернативного енергопостачання, тому при відключенні світла в місті офісне устаткування продовжить працювати, а вся будівля - освітлюватися. Офіси можуть користуватися вже проведеним швидкісним інтернетом Wi-Fi, телефонним зв'язком.

Як орендувати офіс на тривалий термін?

На сайті «Оптима плаза» вказані всі умови оренди, які отримує клієнт за свої гроші. Можна залишити заявку або самостійно зв'язатися з менеджером щоб домовитися про перегляд офісних приміщень. Оскільки центр Львова дуже високо котирується в бізнесі, з орендою варто поспішити - можливо, в «Оптима плаза» може дуже скоро не залишитися порожніх приміщень під офіс або коворкінг! Для міста «Оптима плаза» - унікальний об'єкт з усім необхідним для швидкого відкриття бізнесу.