Протягом робочого тижня рідко знайдеться годинку, щоб приготувати обід із трьох страв з десертом. Та й на вихідних хочеться, нарешті, розслабитися і не стояти біля плити. Цю дилему вирішить доставка їжі у Львові. Сьогодні кожен ресторан міста пропонує привезти деякі страви з меню на будинок.

У Львові також існують компанії, які спеціалізуються тільки на доставці їжі. Переваги такого сервісу очевидні:

  • економія часу;
  • різноманітність меню;
  • зручність обслуговування.

У порівнянні з обідом, в кафе такий сервіс виявляється економніше, оскільки менша ймовірність спонтанної покупки. Клієнт не доплачує за оренду приміщення, дизайн інтер'єру та обслуговування. Існують цілодобові доставки піци та суші у Львові. Це особливо приємно для любителів нічного перекусу або вечірок.

При виборі сервісу потрібно звернути увагу на наповнення сайту. Меню повинно бути актуальним. Показником якості є різні знижки, акції та бонусні пропозиції. Страви в таких службах зазвичай не відрізняються за вартістю від аналогічних пропозицій в ресторані, а в ряді випадків коштують навіть дешевше. Наприклад, замовити суші додому часто вигідніше, бо в такі сети підбирають інгредієнти, зручні в транспортуванні, що знижує витрати на їх приготування.

Як отримати їжу додому?

Більшість ресторанів працюють за схемою «заявка зі зворотним дзвінком». Оператор передзвонює клієнту для уточнення деталей замовлення. Для замовлення піци в місті клієнту потрібно заповнити бланк, в якому слід зазначити:

  • види страв, їх кількість;
  • вид соусу для заправки;
  • кількість столових одноразових приладів.

Вказати додаткові побажання до замовлення можна в коментарі до нього.

Також оформлення доставки їжі можливо за допомогою спеціальних онлайн сервісів і мобільних додатків. У них зібрані всі заклади на кшталт страв, що доставляються клієнтам додому чи на роботу – роли, піци, бюргери, страви домашньої кухні тощо. Це спосіб зручний, якщо якість їжі в закладі вже вам відома. Потрібно просто вибрати відповідний ресторан із запропонованого списку.

Для підтвердження замовлення, уточнення його деталей і вибору способу оплати замовнику передзвонює оператор. Середній час доставки замовлення по місту становить приблизно від одного до двох годин. У годину пік своє замовлення доведеться чекати трохи довше. З цієї причини багато закладів пропонують скористатися послугою самостійного вивозу. До того ж в цьому випадку кафе та ресторани пропонують клієнтам приємну знижку.

Хорошим тоном в закладі вважається безкоштовна доставка при замовленні страв від певної суми. Щоб дізнатися докладніше про поточні акції та пропозиції в закладах міста, відвідайте їх офіційні сайти або групи в соціальних мережах. Смачного!