Для підвищення безпеки руху та зменшення кількості смертей на дорогах виникла необхідність впровадження якісно нових методів навчання та перевірки ПДР. З 2017 року в Україні набули чинності нові правила складання іспитів на отримання водійських прав. Оцінка результатів навчання майбутніх автомобілістів проводиться в сервісних центрах. Нові іспитові завдання принципово відрізняються від старих запитань. Вони більш адаптовані до сучасних реалій, зрозумілі та логічні.

Платформа Green-way пропонує уроки від досвідчених інструкторів провідних діючих автошкіл України. За посиланням: https://green-way.com.ua/uk/obuchenie/all-courses можна пройти онлайн курси з вивчення правил дорожнього руху для успішного складання іспитів за новою системою. Це дуже зручно, адже найближча автошкола може знаходитись далеко від дому, іноді навіть в іншому населеному пункті.

А тут, прямо не виходячи з дому, можна отримати доступ до повного каталогу навчальних матеріалів з ПДР. Переглянувши один із безкоштовних уроків, легко визначити, наскільки підходить той чи інший курс, а потім обрати для себе найкращий. Відео-уроки з правил дорожнього руху можна проводити в будь-який час доби, прокручуючи по декілька разів, якщо виникає в тому потреба.

На всі питання можна отримати детальні, аргументовані та чіткі відповіді, скориставшись можливостями системи коментування. Для зареєстрованих користувачів доступні додаткові матеріали – методичні посібники, підручники, довідники. Якість знань, отриманих на курсах Green Way, не поступається класичному навчанню в стаціонарній автошколі.

Перевірити їх можна, склавши тестовий іспит на онлайн-симуляторі по програмі, повністю ідентичній тій, що буде під час фактичного іспиту на водійські права. Так легше оцінити реальні знання та визначити теми, які потрібно краще опрацювати. Вивчення правил дорожнього руху на даних інтернет-курсах допоможе почувати себе впевненіше та безпечніше на дорогах.