Вхідні двері сьогодні не просто засіб захисту будинку чи квартири – естетично оформлене дверне полотно демонструє рівень добробуту, соціальний статус та особистий смак власника. Тому попит на сталеві вхідні двері з дизайнерським оздобленням постійно підвищується, а сучасні виробники пропонують безліч цікавих варіантів. Ви можете купити вхідні двері за посиланням.

Незвичайне фарбування полотна

Найпоширенішим видом покриття сталевого полотна дверей є полімерне порошкове фарбування. Воно надає виробу привабливого зовнішнього вигляду і надійно захищає його від різних несприятливих впливів, включаючи механічні пошкодження та фактори навколишнього середовища. Варіантів порошкових покриттів можуть бути сотні:

  • кольори каталогу RAL;
  • матові та глянсові поверхні;
  • ефекти металік та «антик»;
  • поверхні "під граніт", шовк, шкіру екзотичних тварин та інші.

Крім однотонних варіантів фарбування, зустрічаються моделі дверей, вкриті двома та більше відтінками фарб. Подібне ефектне оформлення можна отримати, замовивши металеві двері від виробника – завдяки власному виробництву такі компанії допомагають клієнтам реалізувати найнезвичайніші ідеї, пов'язані з фарбуванням полотен.

Оздоблення кованими елементами

Художнє кування при оформленні металевих дверей – це ексклюзивний вид оздоблення. Такі елементи приварюють до полотна або кріплять на декоративне облицювання (з дерева або МДФ). Витончені ковані елементи надають самобутнього стилю і обтяжують їх, що є додатковим фактором захисту від злому. Варіанти дизайну кованих прикрас обмежуються лише фантазіями власника будинку та майстерністю виконавця. Особливо ефектно виглядають дверні полотна, у дизайні яких кування поєднується зі склом чи дзеркалом.

Лазерна обробка металу

Обробка металевого полотна за допомогою лазера дозволяє втілювати в життя сміливі художні задуми – лазерний промінь створює на сталі малюнки будь-якої складності. Сучасні лазерні верстати формують на поверхні з металу рівний і чіткий контур заданої траєкторії. Лаконічні геометричні форми, вишукані візерунки, зображення різних об'єктів...

Вбудовані в полотно склопакети

Зовні двері зі вбудованими склопакетами виглядають солідно та респектабельно, причому подібні вироби стійкі до злому та мають відмінну звукоізоляцію. Варіантів форм та розмірів склопакетів може бути маса – від звичних прямокутних до криволінійних. Зазвичай у таких дверях поверх скла встановлюються металеві грати, що захищають його від ударів і додатково прикрашають дверне полотно.

Оздоблення дверей металофіленкою

Металева фільонка є смужками сталі, які оброблені спеціальним інструментом і приварені на дверне полотно за певною схемою. Таке оздоблення не тільки робить сталеві двері більш стильними та оригінальними, але й додатково зміцнює конструкцію полотна.

Крім перерахованих, існують також інші способи дизайнерського оздоблення вхідних дверей – аерографія, вітражі та спеціальні вставки. Завдяки стрімкому розвитку технологій, вже найближчим часом виробники сталевих дверей зможуть запропонувати нові варіанти декоративного оформлення полотен.