Навантажувачі Тойота, що випускаються в Японії, по праву вважаються одними з найкращих у світі. До їх основних переваг можна віднести:

  • високу якість, надійність і довговічність;
  • універсальність, практичність і багатофункціональність;
  • компактні габаритні розміри;
  • відмінну керованість і маневреність;
  • простоту управління та технічного обслуговування.
  • наявність унікальної захисної системи, яка виключає занесення і перекидання при роботі з нестандартними вантажами;
  • економічне витрачання палива;
  • здатність без проблем витримувати інтенсивні умови експлуатації;
  • велику різноманітність моделей.

Для роботи з вантажами великої тоннажності на відкритому повітрі або у добре вентильованих складах найкраще підходять дизельні навантажувачі. Найбільшим попитом серед для роботи в таких умовах є вилкові навантажувачі Тойота дизель, які мають вантажопідйомність від 1 до 8 тонн. Багатоступінчасті очисні фільтри, що встановлюються на їх двигунах, істотно знижують кількість забруднених речовин у вихлопних газах.

Гібридні (газобензинові) двигуни у деяких випадках краще дизельних аналогів, практично не поступаються їм за потужністю, проте є більш екологічними, що особливо важливо при роботі у приміщеннях із низькими стелями або зі слабкою вентиляцією. Більшість газобензинових навантажувачів Toyota має вантажопідйомність в межах від 1 до 5 тонн і здатні складувати продукцію на стелажі заввишки до 6 метрів.

Практично такі ж характеристики мають і навантажувачі з газовими двигунами. Зате вони трохи дешевше за ціною, до того ж і вартість їх обслуговування помітно нижче. Таким чином, покупка газового навантажувача досить вигідна, проте за умови, що неподалік від їх місця експлуатації є газозаправна станція, в іншому випадку на підприємстві доведеться тримати великий запас заправлених газових балонів.

Вілкові електричні навантажувачі вважаються універсальними - вони однаково успішно працюють і на відкритому просторі, і в закритих приміщеннях. Причому допускається їх експлуатація навіть в невентильованих будівлях, а також із такими групами товарів як продовольство і ліки, завдяки повній екологічності (відсутності вихлопів) у процесі роботи.

навантажувач

Для тих власників бізнесу, хто хотів би купити навантажувач Тойота недорого, можемо дати пораду: зовсім не обов'язково витрачатися на нову машину, а можна вибрати таку ж аналогічну б/в модель у дуже доброму стані, але при цьому – за ціною, що в кілька разів дешевше, ніж на нову. Детальніше дізнатися про такі вигідні пропозиції можна на сайті компанії «Денал Груп», яка спеціалізується на поставках вживаних навантажувачів із Західної Європи, їх продажу та оренді. Офіційний сайт компанії - https://denal.com.ua