Протягом минулого тижня на Донеччині співробітники ДСНС врятували двох людей на пожежах. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

23 вересня внаслідок ворожого обстрілу в селищі Шевченко Покровського району було частково зруйновано приватний житловий будинок, з-під завалів якого врятували 1 особу.

29 вересня під час гасіння пожежі приватного житлового будинку в м. Костянтинівка Краматорського району бійці ДСНС також врятували 1 особу.

Особовий склад Головного управління впродовж тижня залучався до проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт.

У Краматорську 25 вересня в результаті авіаудару було частково зруйновано 10-поверховий житловий будинок, влучання відбулось у квартиру на 7 поверсі. В ході проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники деблокували 8 осіб з заблокованих квартир та вилучили з-під завалів тіло 1 особи. Розібрали 5 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. Роботи завершено.

Співробітники Головного управління продовжують надавати допомогу під час евакуації мешканцям прифронтових населених пунктів Донеччини. Протягом минулого тижня рятувальники евакуювали 28 людей із зони ведення активних бойових дій, а саме з Покровського району.