Вночі російські військові здійснили удар по місту Курахове, випустивши п'ять ракет С-300. Наслідком цих атак стало пошкодження принаймні чотирьох багатоквартирних будинків, дитячого садка, школи, кафе, профілакторію та адміністративних будівель. На щастя, за попередніми звітами, мешканці не постраждали.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Продовжується й подальше знищення міста Авдіївка, яке російські війська не можуть захопити. Авдіївка вже пережила 15 атак, включаючи 12 авіаударів. У результаті загинув 51-річний чоловік, а його 50-річна дружина отримала важкі поранення.

Місто Мар'їнка повністю зруйноване російськими військами, які представляють це як свій успіх у захопленні міста. Ворог веде активні штурми на околицях міста, намагаючись продовжити свій наступ. Водночас застосовуються різні види засобів вогневого ураження, включаючи артилерію, РСЗВ та ЗРК.

Серед інших об'єктів, що потерпають від агресії, також стали міста Курахове, Авдіївка, Новомихайлівка та с. Поб’єда. Ворог не обмежується лише боями, активізуючи тактику знищення населених пунктів та застосовуючи різноманітні види вогневого ураження. Ще одна поранена цивільна особа – у Торецьку.