30 листопада 2023 року російська армія завдала ракетного удару по житловому будинку у Новогродівці на Донеччині. З того часу, вже восьмий день поспіль, тривають пошукові роботи. На місці трагедії продовжують шукати тіло загиблої жінки. Тіло її доньки рятувальникам вдалось знайти 4 грудня, останки чоловіка ідентифікували за ДНК 6 грудня.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на коментар начальниці відділу комунікації Головного управління поліції в Донецькій області Олександра Гаврилко.

Як розповіла Суспільному речниця управління ДСНС Донецькій області Вероніка Бахал, завали руїн будинку вже розібрані, однак на місці події й досі тривають пошукові роботи.

"Рятувальники спільно з волонтерами Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарєс", співробітниками Національної поліції та комунальними службами продовжують проводити додаткові пошукові роботи щодо пошуку тіла загиблої жінки", — розказала Бахал.

За словами Бахал, 7 грудня до пошукових робіт залучені 26 людей та 9 одиниць техніки, з них від ДСНС — 9 осіб та три одиниці техніки.

Начальник Новоградівської МВА Олександр Шевченко розповів, що вже поховали двох чоловіків, тіла яких 30 листопада дістали з-під завалів.