Російські загарбники продовжують наступати на Бахмутському напрямку. 

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.  

На Бахмутському напрямку противник обстрілював з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Бахмут, Спірне, Івано-Дар'ївка, Берестове, Покровське, Вершина, Володимирівка, Досвідне, Торецько, Зайцеве, Кодема, Клинове та Нью-Йорк. Завдав авіаційних ударів поблизу Вершини та Вуглегірської ТЕС.

Окупанти наступають у напрямку Веселої Долини та в районі населеного пункту Спірне, бойові дії продовжуються.

На Слов'янському напрямку ворог надавав вогневий вплив з артилерії різних калібрів у районах населених пунктів Волобуївка, Хрестище, Гусарівка, Чепіль, Мазанівка, Долина, Червоне, Дібрівне, Богородичне та Адамівка.

У районі с. Богородичне завдали ворогові шкоди під час його чергової спроби наступу та відкинули окупантів назад.

На Краматорському напрямку окупанти обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії райони Сіверська, Григорівки, Білогорівки, Золотарівки, Серебрянки, Верхньокам'янського, Дзвінківки та Роздолівки. Ворог вів наступ у напрямку Верхньокам'янського, має частковий успіх.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають перестрілки вздовж лінії зіткнення з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдав авіаударів неподалік Василівки, Авдіївки, Новоселівки, Веселого та Новомихайлівки.

На Харківському напрямку окупанти продовжують вести оборонні дії. Ворог обстрілював з артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків райони населених пунктів Харків, Микільське, Леб'яже, Уди, Дементіївка, Верхній та Старий Салтів, Петрівка, Російські Тишки та Байрак. Наніс авіаудар неподалік Петрівки.

Українські воїни рішуче придушили спробу ворожого штурму у напрямку Дементіївки.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв із реактивної артилерії та мінометів район н.п. Михальчина Слобода Чернігівської області.

На Волинському та Поліському напрямках істотних змін у складі та діяльності підрозділів збройних сил Білорусі у прикордонних районах Брестської та Гомельської областей не наголошується.

На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує свої зусилля на недопущенні настання Сил оборони України. Чинить систематичний вогневий вплив зі ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення для сковування дій наших військ.

Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують завдавати вогневої поразки за скупченнями живої сили, військовою технікою та складами боєприпасів російських окупантів.