IT-курси, графічні планшети та ЗD лабораторія: відкрили мультифункціональний коворкінг для ВПО.

Про це повідомила пресслужба Луганської обласної військової адміністрації.

Через війну багато процесів сьогодні проходить в режимі онлайн. Ворог забрав у наших дітей право на безпечне навчання, безтурботне дозвілля та яскраве дитинство. А тому, аби наші діти могли отримувати знання, розвиватися та спілкуватись  — ми маємо забезпечити їх усім необхідним. 

Завдяки співпраці за програмою EGAP, яка реалізується фондом "Східна Європа" та ГО "Світло культури" адміністрації Луганщини вдалося створити на базі шелтеру для внутрішньо-переміщених осіб у Дніпрі мультифункціональний "Coworking Space".

На базі коворкінгу розміщено ноутбуки, графічні планшети, ЗD-принтер, на якому діти можуть виготовляти різні фігурки. Також тут проводять безкоштовні ІТ-курси як для дітей, так і для дорослих. Ми живемо в еру цифровізації, тому цей простір наші ВПО можуть використовувати для розвитку професійних навичок та творчості. 

Коворкінг стане креативним майданчиком для спілкування та об‘єднання луганчан. Тут проходитимуть освітні заходи, тренінги та інші активності. Це вже другий такий простір у Дніпрі, але точно не останній. Впевнені, що скоро будемо реалізовувати такі проекти і на рідній Луганщині.