На Донеччині триває процес відновлення пошкодженого житла. Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

БФ «Янголи Спасіння» за фінансування УВКБ ООН оперативно надано ремонтні набори для консервації пошкоджених домівок і часткового відновлення пошкодженого майна.

Зокрема, у лютому доставлено 2378 домогосподарствам в Удаченській, Селидівській, Сіверській, Миколаївській, Костянтинівській, Курахівській, Покровській Іллінівській, Мирноградській, Торецькій, Краматорській, Новогродівській, Великоновосілківській, Слов’янській, Гродівській, Дружківській, Добропільській територіальних громадах 1453 наборів та 29066 одиниць будівельних матеріалів (листи OSB, тарпаулін, плівка TPS).

Данською радою у справах біженців (DRC) в рамках проєкту в межах цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу надано 130 мешканцям Дружківської громади, чиї домівки зазнали пошкоджень через обстріли, набори для екстреного ремонту своїх осель.

ГО «Проліска» від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні 110 мешканців міста Селидове, чиє житло було пошкоджено, отримали гуманітарну допомогу у вигляді непродовольчих товарів першої необхідності.