У селищі Північне у Торецькій громаді під розривами снарядів правоохоронці забрали жінку та доставили її до лікарні, повідомляє поліція Донецької області.

Незважаючи на зруйнований відділ поліції та постійну небезпеку, правоохоронці Торецька залишаються поруч з людьми й відразу після обстрілів прибувають на допомогу.

Начальник Бахмутського райвідділу поліції Артур Марянян відвідав найгарячіші точки Торецької громади, перевірив несення служби на блокпостах. У цей час росіяни завдали удару по мирному населенню. Внаслідок атаки загинула одна людина та четверо отримали поранення.

Керівник поліції відразу вирушив на допомогу постраждалим, дорогою скерував на місце події слідчо-оперативну групу для фіксування наслідків обстрілу.

Біля зруйнованого вибухом магазину правоохоронці виявили тіло чоловіка, а поруч - невтішну жінку, яку швидко евакуювали з епіцентру прильотів.

"Ворог щодня обстрілює Торецьку громаду, кожен день гинуть або отримують поранення мирні жителі. Закликаємо людей евакуюватися, адже це дійсно рятує життя", — зазначив Артур Марянян.