7 років ув'язнення отримав бойовик так званої "лнр", який воював на боці ворога на Луганщині та Донеччині. Про це повідомляє Луганська обласна прокуратура.

Прокурори у суді довели, що чоловік у 2016 році вступив до незаконного збройного підрозділу «народної міліції лнр» — «2 окремої гвардійської мотострілецької бригади 2 армійського корпусу» на посаду «старшого вогнеметника». У березні наступного року прийняв “присягу та клятву гвардійця“.

У рядах бойовиків по початок березня 2022 року чинив збройний опір українським військовослужбовцям. Протягом цього часу обіймав посади «стрільця» та «водія». Облаштовував позиції біля населених пунктів Станично-Луганського району Луганської області та Бахмутського району Донецької області, заступав на бойові чергування та здійснював вогневе ураження позицій ЗСУ.

Наприкінці квітня 2024 року фігуранта затримали підрозділи ЗСУ у Бахмутському районі.

За публічного обвинувачення Щастинської окружної прокуратури Луганської області фігуранта визнано винним в участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 2 ст. 260 КК України). На вирок суду чоловік очікував під вартою.