Ілля Білобородько, тенісист з Сєвєродонецька, та В'ячеслав Бєлінський із Донецька, стали чемпіонами парного розряду на міжнародному тенісному турнірі ITF М15, який проходив у Анталії, Туреччина.

Про це повідомили на сайті Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

Дует, посіяний під третім номером, у фіналі здолав румунську пару Калін Манда та Михай Разван Маринеску з рахунком 7:6(4), 6:3. Матч тривав майже півтори години. Українські тенісисти двічі подали навиліт, здійснили чотири подвійні помилки, програли два гейми на своїй подачі і зробили три брейки.

Цей тріумф став для Іллі та В'ячеслава другим спільним титулом. Першу перемогу вони здобули в січні на турнірі в Вільнюсі, Литва. На даний момент у обох спортсменів по п'ять парних титулів ITF: три з них Білобородько виграв цього року, тоді як всі перемоги Бєлінського припали на цей сезон.

Ілля Білобородько розпочав свій шлях у тенісі в КДЮСШ 1 Сєвєродонецька, де його першою тренеркою була Надія Миколаївна Тетерятнік. Пізніше його тренував Максим Володимирович Сєвєрченко. В'ячеслав Бєлінський є вихідцем із Донецька, що також зазначається в їхніх спортивних досягненнях.