На базі місцевого Білокуракинського координаційного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області облаштоване місце для роботи перукаря та юристки, про це в коментарі журналістам ТРИБУН розповіла Тетяна Гнилицька, керівниця Білокуракинського ЦНАПу.

Тут, щосереди з 10:00 до 15:00 на безкоштовній основі працює досвідчена перукарка Таїсія Писаренко.

“Це наша переселенка з Луганщини, вона до повномасштабної війни мала ФОП та працювала у Білокуракиному. У хабі  вона робить тільки стрижки, можливо у майбутньому послуги будуть розширюватися”, - каже Тетяна Гнилицька 

Також у хабі Білокуракинського координаційного центру що четверга надає безкоштовні юридичні послуги фахівчиня Анастасія Постоюк. 

“Вона представниця  БО “Право на захист”, вона також переселенка тільки з Гірської громади” - розповідає Тетяна Гнилицька

Всього в  Білокуракинському координаційному центрі надання допомоги ВПО з  Луганщини зареєстровано 496 переселенців. Наразі посадовці ведуть перемовини із Товариством Червоного хреста України, щоб раз на тиждень, в хабі, лікарі проводили  безоплатний медичний огляд.

Попередній запис  до перукарки та юристки за телефоном: 066 862 17 31

Адреса хабу: м. Житомир, вул. Чуднівська, буд 105.