Луганська обласна служба зайнятості продовжує активно підтримувати мешканців регіону у знаходженні власної професійного напряму.

Про це повідомляє Лисичанська міська ВА.

За період з початку цього року, служба надала 6600 громадянам практичні послуги з профорієнтації. Серед них було проведено 648 інформаційних заходів, в яких брали участь 6200 учасників.  

Однією з ініціатив, що здобула популярність серед мешканців, є можливість проходження профдіагностики на веб-платформі "МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа". 

Це інтерактивний інструмент, який дозволяє кожному віком від 14 років самостійно та безкоштовно перевірити свої здібності та професійні нахили. 

Діагностика доступна за посиланням https://myprofession.com.ua/ , що дозволяє визначити потенціал з трьох ключових аспектів : професійної мотивації, інтелектуальної структури та психологічних схильностей.

Спеціалісти служби зайнятості готові надавати допомогу та підтримку громадянам через гарячі лінії за номерами 098-875-48-95 та 099-491-20-86. 

Додаткову інформацію можна знайти за посиланнями для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz, (http://surl.li/invaz) а також для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc.