Російські окупанти атакували населені пункти Донецької області. Унаслідок атак три райони потрапили під російські удари, багато пошкоджень, є жертви та постраждалі. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Загалом за добу росіяни 24 рази обстріляли населені пункти Донецької області», - зазначив він.

Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено 12 будинків у Дальньому та багатоповерхівку в Гірнику. У Мирнограді 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 7 будинків.

Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено 2 багатоповерхівки. У Слов'янську пошкоджено 3 будинки, школу та 2 підприємства. У Дружківці пошкоджено 4 будинки та дитсадок. В Іллінівській громаді 2 людини загинули і 2 поранені в Олександро-Калиновому, поранено людину і пошкоджено будинок у Плещіївці. У Стінках Костянтинівської громади пошкоджено 8 будинків.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків, 3 багатоповерхівки та школу. У Різниківці Сіверської громади загинула людина, пошкоджено будинок, у Сіверську пошкоджено 3 будинки.