В Сєвєродонецьку росіяни зробили неякісний ремонт, в Лисичанську сталися "прильоти" по росіянах, в Рубіжному нічого не відбувається, а в Кремінній стабільно гучно - в мережі з'явилась інформація про обстановку в найбільших містах півночі Луганщини.

Повідомлення місцевого жителя з цією інформацією опублікували в Телеграм-каналі ТРК "Донбас онлайн".

Так, за словами автора повідомлення, в Сєвєродонецьку російські майстри зробили настільки неякісний ремонт, що навіть там, де опалення вдалось увімкнути, в квартирах залишається холод. Ймовірніше за все, через те, що вікна були встановлені без слідування технологіям. Запінено так, що є щілини розміром з палець, тож і не дивно чому у приміщення проникає холод.

У сусідньому Лисичанську, як пише автор, регулярно трапляються "прильоти", цю інформацію підтверджують й інші джерела з-поміж місцевих жителів. А от за інформацією, підтвердження якої поки немає, одне з останніх влучань сталося в автівку з росіянами.

В Рубіжному нічого не відбувається, про це стабільно повідомляє ряд джерел - місцева окупаційна влада навіть не намагається займатись відбудовою чи відновленням міста, на владних кріслах там залишився колишній мер Хортів. Його місцеві жителі вважають основою всіх проблем, що зараз відбуваються у місті. Зокрема, нещодавно посеред дня там обвалився багатоповерховий будинок. Причина - ніхто навіть не намагався опікуватись його аварійним станом.