Протягом минулої доби 23 липня російські окупанти 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини, внаслідок чого 3 особи загинули та 6 дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької глава ОВА Вадим Філашкін.

Волноваський район. Внаслідок удару РФ пошкоджено будинок у Новоукраїнці Вугледарської громади.

Покровський район.  3 особи поранено внаслідок обстрілу Маринівки Новогродівської громади, пошкоджено авто. Також було пошкоджено багатоповерхівку і приватні будинки у Кураховому, у Гірнику пошкоджено багатоповерхівку, у Сонцівці - 4 приватні будинки.

Краматорський район. У Лимані 3 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено 19 будинків і крамницю; також у громаді пошкоджено 2 будинки у Зарічному. У Костянтинівці пошкоджені 2 приватні будинки. Ще 2 об'єкти пошкоджено у Зорі Іллінівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 промислові будівлі. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 360 людей, зокрема 19 дітей.