Протягом тижня Донецькоблгаз повернув газ понад 400 абонентам, які залишились без газу через обстріли. Про це повідомляє Донецькоблгаз.

Костянтинівське УГГ:

На газових мережах Костянтинівки було виявлено 7 пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили відключення 2 абонентів. Поза тим газовики відновили у Костянтинівці доступ до газу у 60 квартир, які були без газопостачання внаслідок обстрілу раніше. У с. Нова Полтавка внаслідок аварійної ситуації, повʼязаної з газом, без газопостачання опинився 1 абонент.

Слов’янське УГГ:

У Словʼянську внаслідок ДТП було пошкоджено газові мережі, що спричинило відсутність газопостачання у 2 абонентів. У с. Рай-Олександрівка 16 абонентів залишились без газопостачання внаслідок обстрілу. На газових мережах виявлено 6 пошкоджень. На газових мережах Лиману минулого тижня було зафіксовано 1 пошкодження, яке виникло внаслідок обстрілу та спричинило відключення 2 абонентів. Разом із тим, у місті газовики виконали роботи з ліквідації наслідків бойових дій та відновили газопостачання до 24 будинків.

Краматорське УГГ:

У Краматорську внаслідок аварійних ситуацій, повʼязаних з газом, 11 абонентів тимчасово були без газопостачання. Нині доступ до газу відновлено до 9 абонентів. Крім цього, внаслідок пожежі без газу опинився 1 абонент. Відновлено газопостачання до 154 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 144 квартир. За зверненнями абонентів відновлено газопостачання до 12 абонентів. У Дружківці внаслідок аварійних ситуацій, повʼязаних з газом, без газопостачання опинилось 10 абонентів.

Красноармійське УГГ:

Внаслідок обстрілів у Покровську понад 250 абонентів залишилось без газу. Було виявлено близько 30 пошкоджень газових мереж. Після аварійно-відбудовних робіт по заміні 36 метрів газопроводу та відновленню 4 опор відновлено газопостачання у 162 абонентів. У Мирнограді газовики ліквідували наслідки бойових дій, які були раніше, та відновили газопостачання до 15 абонентів. У Родинському внаслідок ДТП без газопостачання тимчасово опинилось 5 абонентів. Нині доступ до газу відновлено в повному обсязі.