Громадська організація ЗНОвУ три роки поспіль допомагає готуватися до ЗНО та НМТ учням з тимчасово окупованих і прифронтових населених пунктів, а також внутрішньо переміщеним особам.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці благодійного фонду "Восток SOS".

"Компенсація освітніх втрат внаслідок війни є однією з найважливіших задач на сьогодні. Всі українці та українки мають право на освіту, незважаючи на те, де вони проживають і в яких обставинах опинилися. Наша команда сприяє реалізації базового права громадянина незалежної України", – розповіла координаторка освітніх програм Ксенія Синєокова.

Учні старших класів з тимчасово окупованих територій, ВПО та всі охочі можуть долучитися до курсу підготовки. Початок занять – 1 жовтня 2023 року (відповідь про участь нададуть до 15 вересня).

Слухачі отримають можливість безоплатної підготовки до іспитів від викладачів, а також:

  • менторську та психологічну підтримку;
  • доступ до цікавих онлайн-тренінгів і лекцій;
  • дружні та надихаючі зустрічі спільноти;
  • можливість брати участь у проєктах, з якими співпрацює ГО "ЗНОвУ".

Долучайтеся та дізнавайтеся деталі за посиланням: https://forms.gle/CckvcmaYaE9ZVg9D6 .

Благодійний фонд "Восток SOS" спільно з партнерами MTÜ Mondo та Estonian Centre for International Development від квітня по травень 2023 року втілив декілька проєктів для команди ініціативи "ЗНОвУ".

Від 2014 року ми всебічно підтримуємо українську освіту. В умовах повномасштабної війни фонд також облаштовує укриття, забезпечує гаджетами вчителів і школярів, запускає проєкти психосоціальної підтримки для учасників освітнього процесу та навчає освітян.