В Одесі створено ініціативу, яка надає підтримку постраждалим від війни українцям, психологи від чотирьох міжнародних організацій приймають переселенців щочетверга та п'ятниці.

Про це повідомили в ЛОВА.

Серед організацій: Міжнародний комітет порятунку, Благодійний Фонд "Право на захист", Міжнародна організація з міграції та Міжнародний медичний корпус.

На минулому тижні в місцевому хабі був організований тренінг для 28 осіб, які постраждали від війни. Зараз у хабі працює медичний працівник двічі на тиждень, а саме у середу і п'ятницю, щоб надавати необхідну медичну допомогу.

З понеділка по середу відкритий доступ до юриста для правових консультацій, і щоп'ятниці проводиться ще одна юридична консультація. У понеділок фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області надає послуги, а у вівторок є можливість обговорити питання працевлаштування.

Адміністратор Центру надання адміністративних послуг приймає громадян щодня. За останній тиждень там було видано 512 продуктових наборів, що допомагає луганчанам отримати необхідну матеріальну підтримку.