В лісах поблизу Кремінної точаться запеклі бої, в місто важко потрапити без прописки – місцеві розповідають про обстановку в місті. 

Так, день 24 червня був особливо напруженим для містян, з ранку до обіду було чутно канонади від вильотів снарядів окупантів, повідомляють і про прильоти на околицях. Зокрема, вчора прилетіло в районі пожежної частини на околицях в сторону Лимана. За повідомленнями місцевих, бої поблизу міста знову активізувались з огляду на те, що останні два тижні були тихими. 

Щодо в'їзду до міста: посилився контроль на перепустку/в'їзд до міст, це стосується не тільки Кремінної, а й Сєвєродонецька та Рубіжного. Без місцевої прописки дуже складно проїхати, а раніше пропускали всіх із “паспортом” РФ, зараз дивляться виключно на прописку та мету візиту. 

Крім того, повідомляється про обстріл фосфорними снарядами району Житловської водокачки. Місцеві розповідають, що згоріло кілька будинків, невелика ділянка лісу, однак дуже пощастило, що в тому районі є колодязі з водою і люди гасили наслідки, що дозволило полум'ю не розповсюдитись. 

В умовах окупації підтвердити чи спростувати цю інформацію ми не можемо.