Під потужним артобстрілом екіпаж поліції «Білий янгол» вивіз з Торецька чотирьох людей і двох собак. Про це повідомила поліція Донецької області та опублікувала відповідне відео порятунку.

Попри щоденні бомбові та артилерійські удари, атаки дронами, близько 5 тисяч людей все ще живуть у Торецьку. Більшість з них прагнуть вирватися з пекла, і в цьому їм допомагають поліцейські.

Зазначається, що дорога до Торецька надзвичайно небезпечна, адже війська РФ обстрілюють її з різних видів озброєння. Попри смертельний ризик, «Білі янголи» їдуть забирати людей, які попросили про допомогу.

Цього разу з Торецька вивезли подружжя, у яких росіяни знищили квартиру, але пара залишалася в місті, сподіваючись, що ситуація покращиться. Люди жили то у рідних, то у знайомих, однак безупинні ворожі удари змусили їх прийняти рішення про евакуацію. З собою родина забрала маленького песика.

Також «Білі янголи» вивезли з Торецька ще двох чоловіків і собаку - пенсіонери намагалися самостійно вибратися з міста, і невідомо, чим би це закінчилося, але, на щастя, їх помітили правоохоронці.

Поліцейські доставили мешканців до евакуаційного пункту. Далі врятованим людям допоможуть облаштуватися у більш безпечному регіоні країни.

За словами правоохоронців, не всі жителі готові залишити палаюче місто, проте поліція щоразу заїжджає до них, щоб з'ясувати, чи не передумали вони.