Протягом минулої доби, 24 липня, поліцейські зафіксували 2812 російських ударів по території Донеччини. Вибухи пролунали в містах Костянтинівка, Курахове, Новогродівка, Торецьк, Часів Яр, селищі Гродівка, селах Іллінівка, Миколаївка, Михайлівка, Новоукраїнка, Шевченко. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Пошкоджено 22 цивільних об’єкти, включаючи 12 житлових будинків, господарську споруду, автомобілі, газопровід та електромережу.

У Миколаївці російський дрон поцілив у цивільний мікроавтобус, поранивши людину.

Житель Часового Яру також отримав поранення внаслідок атаки ворожого БПЛА.

Ще одну травмовану цивільну особу зафіксовано в Гродівці.

У Кураховому дронова атака пошкодила багатоквартирний будинок, а в Михайлівці - цивільний автобус. На щастя, люди в обох випадках не постраждали.

Іллінівку війська рф обстріляли з РСЗВ «Смерч», пошкодивши багатоквартирний та приватний будинки. У Костянтинівці зі «Смерчів» ворог пошкодив 7 приватних будинків та 2 автомобілі. Вночі місто зазнало артилерійського обстрілу, пошкоджено дві приватних оселі, нежитлові приміщення та газогін.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. За допомогою поліції евакуйовано ще 337 людей, з них 20 дітей. З початку обов’язкової евакуації вивезено 178 736 осіб, серед яких 21 170 дітей і 7 131 особа з інвалідністю.