Рятувальники Донеччини 25 вересня ліквідували 32 пожежі, 12 з яких спричинили ворожі обстріли. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

Зокрема, окупанти завдали удару по м. Покровськ, через що виникла пожежа сухої трави на околицях міста. На місце події прибули рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували загоряння на площі 2,9 га.

У Лимані внаслідок обстрілу виникло загоряння покрівлі 5-поверхового житлового будинку, господарчої споруди та сухої трави. На місці влучання працювали рятувальники 69 державної пожежо-рятувальної частини, які ліквідували пожежу на загальній площі 5015 кв. м.

Повторно росіяни обстріляли житловий сектор м. Лиман, один зі снарядів влучив в торговельні павільйони. Надзвичайники ліквідували загоряння на площі 85 кв. м.

Також ворог обстріляв м. Краматорськ, поціливши у багатоповерхівки, внаслідок чого відбулося часткове руйнування будівель, а також виникла пожежа легкового автомобіля та сухої трави. Надзвичайники 30 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували загоряння на загальній площі 106 кв. м.

Крім того, минулої доби вогнеборці ліквідували 21 займання на відкритих територіях та 1 - у лісі. Вогнем знищено понад 21 га сухої рослинності та 1,5 га лісової підстилки.