Російська армія відновила активні штурмові дії в Серебрянському лісництві, а також чинить тиск на позиції українських військових біля Лиману Першого та Першотравневого. 

Про це повідомляють в Deepstate.

За словами адміністраторів інтерактивної карти бойових дій, українським силам вдалось відновити контроль над захопленими позиціями біля Першотравневого Сватівського району. 

Загалом, по всій лінії фронту наразі зберігається важка ситуація через широке залучення ворогом піхотних з'єднань, техніки та дронів.

Погода вносить свої корективи, але вони не на нашу користь. Зараз важливо тверезо підходити до інформації та не піддаватися паніці через бої в Авдіївці. Це війна і це нормально, коли йдуть маневри. Погано — коли їх нема. На багатьох інших відтинках ситуація тяжка, навіть на Таврійському.

Як пишуть в Луганській ОВА, росіяни нещадно обстрілюють деокуповані населені пункти Луганщини. Зокрема, щодня дістається Невському та прилеглим селам. Ворог не перестає відкривати вогонь в бік Білогорівки. Переважно це ствольна артилерія, міномети, реактивні системи залпового вогню. Місцеве населення майже весь час ховається у підвалах.