Росіяни утримуються від авіабомбових ударів на сході через нещодавнє збиття російських літаків. Крім того, під Бахмутом помітний спад інтенсивності боїв, але росіяни підтягують резерви та не полишають наміру продовжити наступ.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо

"На Бахмутському напрямку ворог намагається наступати саме в напрямку Часового Яру. Намагаються захопити Богданівку, та відновити втрачене положення в районах Кліщіївки, Курдюмівки", — повідомив Володимир Фітьо.

За його словами, наразі під Бахмутом спостерігається відносний спад інтенсивності бойових дій, але українські військові бачать, що армія РФ підтягує додаткові резерви та не відмовляється від намірів продовжувати штурмувати.

На Лимано-Куп'янському напрямку російські сили завдали 639 обстрілів з артилерії, 20 ударів з дронів-камікадзе та шість авіаударів, але авіабомби не скидали, розказав Фітьо.

Мабуть, вони вже бояться літати після невдалого досвіду, який вони отримали на півдні.

Українські військові на цьому напрямку вбили або поранили 56 солдатів російської армії, уразили три одиниці техніки, серед яких один танк.