На Лимано-Куп’янському напрямку за минулу добу російська армія здійснила 5 спроб штурмувати позиції українських військових. Як і минулого тижня, атакували загарбники східніше Макіївки на Сватівщині, а також активізували наземні атаки у Серебрянському лісництві.

Про це повідомили в Луганській обласній військовій адміністрації.

За інформацією, наведеною в Телеграм-каналі установи, вчора, 12 жовтня 2023 року, ворог бив з артилерії по всій лінії фронту: під ударами опинилися практично всі деокуповані населені пункти Луганської області – Білогорівка, Невське, Новолюбівка, територія лісу поблизу Кремінної. 

На Невське росіяни скинули дві фугасні авіабомби вагою по півтони кожна, також Невське та Білогорівка постраждали ще й від мінометних обстрілів ворога. 

Попри постійні обстріли, поліцейським Луганщини вдалось доставити свіжий хліб, який роздали населенню. 

Українські військові продовжують наносити вогневе ураження та завдавати втрат противнику. Так, танкість 32-ої окремої механізованої бригади ввірвались на ворожі позиції та знищили їх разом з особовим складом окупаційної армії. Сталося це в районі Ягідного, Іванівки та Орлянки, північніше Кислівки на Сватівщині.