Естонська рада у справах біженців проводить реєстрацію на фінансову допомогу, у зимовий період родинам з 6 областей України: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Херсонська, Миколаївська.

Про це повідомила Естонська рада у справах біженців.

Протягом цього зимового сезону наша організація надає фінансову допомогу на опалення (для придбання твердого палива, такого як вугілля, дрова, брикети чи пелети або для оплати газового опалення) домогосподарствам, які проживають у сільській та селищній місцевості, які стикаються з труднощами з покриттям своїх потреб в опаленні взимку. Оцінка вразливості здійснюється консультантом протягом дзвінка. Враховуються різні життєві ситуації.

Реєстрація звернень з приводу надання допомоги здійснюється з понеділка по середу з 9:00 до 12:00. Єдиний номер кол-центру 0671052803. Якщо ви проживаєте на тимчасово окупованих територіях (після 24 лютого 2022 року) або нещодавно деокупованих (не раніше, ніж за 2 місяці до дати звернення) територіях і не маєте можливості здійснювати телефонні дзвінки, надішліть запит за посиланням.