На жодному з напрямів наступу загарбники не досягли результатів і з втратами відійшли.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу. 

На Бахмутському напрямку були обстріли у Бахмута, Соледара, Роздолівки, Кодеми та Майорська. Окупанти вели наступ у напрямках Володимирівка – Соледар, Покровський – Бахмутський, Покровський – Бахмут, Клинове – Бахмут, Семигір'я – Зайцеве, Семигір'я – Кодема та Гольмівський – Зайцеве.

На Слов'янському напрямку противник обстріляв з артилерії райони Великої Камишевахи, Вернопілля, Адамівки та Довгенького.

На Харківському напрямку ворог стріляв із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Карасівка, Петрівка, Базаліївка, Ртищівка, Дуванка, Іванівка, Мосьпанове, Лісове, Великі Проходи, Розплідник, Гусарівка та Чепіль. Дистанційно минув місцевість неподалік Леб'яжого.

На Авдіївському напрямку ворог стріляв зі ствольної, реактивної артилерії та танків поблизу Авдіївки, Мар'їнки, Олександрополя, Пісків, Першотравневого та Досвідченого. Вів наступ на напрямі Лозовий – Первомайський, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник веде оборону зайнятих районів. Обстрілював райони населених пунктів Новосілка, Новомихайлівка, Богоявленка, Степногірськ, Шевченка, Бурлацьке, Залізничне, Гуляйпільське, Лук'янівське, Преображенка, Полтавка. Вів розвідку БпЛА біля Полтавки, Гуляйполя, Малинівки, Зеленого Гаю, Щербаків та Новояківлівки. Намагався вести штурм у напрямку Єгорівка – Шевченко, успіху не мав, відійшов.

На Південнобузькому напрямку   противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих районів та сковуванні дій Сил оборони України. Обстріли були неподалік населених пунктів Миколаїв, Степова Долина, Луч, Посад-Покровське, Галицинове, Олександрівка, Мирне, Широке, Квітневе, Киселівка, Кобзарці, Першотравневе, Кавказ, Мурахівка, Андріївка, Осокорівка, Іванівка та Трудолюбівка. Противник завдав авіаударів біля Білої Криниці, Благодатного, а також балки Хуторської. Вів розвідку БпЛА в районах населених пунктів Білогірка, Лозове, Першотравневе, Олександрівка, Трудолюбівка, Осокорівка та Іванівка.

За наявною інформацією, у готовності до застосування високоточної зброї знаходяться два носії крилатих ракет морського базування.