У Дружківці 200 сімей з категорій багатодітні та родини з дітьми з інвалідністю отримали допомогу за підтримки Save the Children. Про це повідомляє Дружківська міська військова адміністрація.

За підтримки громадської організації Аваліст при підтримці Міжнародної гуманітарної організації Save the Children, в межах проєкту "Обійми", 200 сімей з категорій багатодітні та родини з дітьми з інвалідністю у Дружківці отримали зимові набори NFI/Winterization kits, до яких входять: обігрівач, додаткові матеріали для внутрішніх будівельних робіт, 3 комплекти постільної білизни, подушки, ковдри, термос, ліхтарики та сумки.

Також дитячі гігієнічні набори, в які входять памперси, серветки та інші необхідні речі, отримали матері з дітьми до 2 років.

Адміністрація подякувала команді Аваліст та їхнім партнерам Save the Children in Ukraine за співпрацю, підтримку та надану гуманітарну допомогу. Зазначивши, що у нелегкі часи важливо підтримувати людей, особливо сім'ї з маленькими дітьми, які потребують особливої уваги та допомоги.