Окупанти постійні обстрілюють Донеччину по всій лінії фронту. Найбільш активно росіяни стріляють у Бахмутському районі: потерпають Бахмутська, Світлодарська та Соледарська громади.

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Facebook.

Так, сьогодні вночі росіяни скинули авіабомбу на Бахмут. Обійшлося без постраждалих, але пошкоджено щонайменше п’ять будинків. Під ранок ворог обстріляв місто з гармат – відомо про одного пораненого.

Всю ніч було гучно у Світлодарській громаді: ворог стріляє по околицях тамтешніх сіл. Інформація щодо постраждалих не надходила, однак пошкоджено приватні будинки у селах Кодема і Дачі.

У Соледарі внаслідок нічних та ранкових обстрілів загинула щонайменше одна людина, пошкоджено три будинки, згоріли два гаражі, перебито електропостачання. Також під постійним вогнем околиці сіл Яковлівка і Бахмутське. Обійшлося без жертв.

Близько півночі росіяни завдали чергового ракетного удару по Авдіївці. Трохи згодом – обстріляли місто з артилерії. Снаряди прилетіли у житлові квартали, інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо.

Також під російськими обстрілами міста у відносному тилу. Сьогодні це Краматорськ і Костянтинівка.

«У Краматорську росіяни пошкодили один житловий будинок. У Костянтинівці відбулося два обстріли – снаряди впали поблизу житлових будинків та кав’ярні. Обсяги руйнувань встановлюємо. Інформації щодо постраждалих не надходило. Всі злочини ретельно фіксуємо! Росіяни за все будуть відповідати!», - йдеться в повідомленні.