Військовослужбовець 58 ОМБр ім. гетьмана Івана Виговського на імʼя Віктор у двобої з супротивником зупинив штурм росіян під Бахмутом за допомогою свого кулемета. Піхота росіян наступала на позиції під прикриттям двох МТЛБ, ідеться у повідомленні бригади.

"Ми почули техніку. Я не бачив її, спочатку стріляв за допомогою корегувальника. А потім вони опинилися майже поруч – дві броньовані машини з російською піхотою. Мій кулемет тепер бив на ураження впритул, майже безперервно. Кілька сотень набоїв витратив за раз. З такої відстані шансів у них не було, і росіясти накивали п’ятами. Правда лише ті, хто зміг і встиг. В той момент я не відчував нічого: ні страху, ні хвилювання, ні гніву. Просто намагався добре зробити свою справу і не схибити. Кулемет Браунінга просто шедевр, скажу вам", — поділився враженнями солдат.

Росіяни кинули на полі бою два пошкоджені тягачі МТЛБ та трупи своїх штурмовиків.

Наприкінці листопада минулого року Віктор вже відзначився у бою. Майже опівночі було виявлено диверсійну розвідувальну групу росіян, і солдат особисто знищив чотирьох супротивників.