Упродовж минулої доби окупанти обстріляли 8 населених пунктів Донецької області, внаслідок обстрілів зруйновано та пошкоджено 16 цивільних об’єктів, зокрема 11 житлових будинків.

Про це повідомляє Національна поліція.

«Окупанти накрили вогнем міста Авдіївка, Бахмут, Красногорівка, Мар’їнка, смт Нью-Йорк, села Карлівка, Максимільянівка, Піски. російські війська обстріляли мирне населення з авіації, ракетних установок, артилерії, РСЗВ «Град» і «Ураган», танків. Є жертви та поранені», - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, було завдано загалом 24 ударів. Унаслідок обстрілів зруйновано та пошкоджено 16 цивільних об’єктів, зокрема 11 житлових будинків, дачний кооператив, СТО, складське приміщення тощо.

«Вільне радіо» також повідомляє, що росія вщент зруйнувала їх офіс в Бахмуті.

Окрім цього, вчора з Донеччини евакуювалися понад 600 жителів регіону.

«За минулу добу була проведена евакуація 10 осіб із смт Нью-Йорк Бахмутського району. Також особовим складом Головного управління під час евакуації в м. Торецьк було надано допомогу 71 особі, з них 10 дітей та 1 особа з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Також під час евакуації на залізничному вокзалі в Покровську надана допомога 598 особам, з них 28 дітей та 12 осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.